Close
R3 Studio AB |
nl@r-3.se
|
+46 (0)708 - 46 27 89
Menu

Vi söker en producent/projektledare.

Start: omgående (intervjuer sker löpande)
Omfattning: heltid
Placering: Borås eller Stockholm

R3 Studio är ett litet produktionsbolag med stora ambitioner. Vi skapar visuella uttryck som väcker känslor. Vi arbetar med större foto- och filmproduktioner som drar full nytta av bioduken, men vi skapar också engagerande innehåll för sociala kanaler som når ut snabbt och effektivt. Regi, foto och postproduktion är grunden i vårt erbjudande. Men vi har också möjligheten att vässa produktionen med kompetenser som copywriting, art direction och 3D, tack vare att produktionsbolaget och R3 reklambyrå sitter i samma hus.

Nu söker vi dig som har erfarenhet av projektledning och försäljning. Som brinner för att skapa starka samarbeten. Som rör dig enkelt mellan kunddialog och presentationer. Om du dessutom har erfarenhet av att leda film- och/eller fotoproduktioner är det meriterande.

Vårt kreatörsteam värdesätter en lösningsorienterad och ambitiös attityd. Vi ser att du gillar utmaningar och motiveras av att se företaget växa. Ditt uppdrag blir att projektleda mindre filmteam om en till fyra kreatörer, beroende på projektens omfattning.

Tjänsten innefattar:
– att skapa nya affärer.
– att förvalta och utveckla befintliga kundrelationer.
– ett budgetansvar för dina projekt och kunder.

Skicka ditt personliga brev och CV till: info@r3studio.se.
Intervjuer sker löpande.

Intresserad?

Sök här